Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens skugga

Min kärlek vill smita ur min bur 

Jag borde skaffa en väntsal

Ägna mig åt att renovera 

Lägga min kraft på det välvda taket, fönstren stora som i en ölhall, de gamla panelerna, golven så vackra, den ståtliga bergslagskaminen

Göra det ljust och luftigt 

Min kärlek skulle få mycket plats 

Kunna flyga fritt i väntan på att få kasta sin skugga

 

 

 




Fri vers av Ohemulen VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2021-07-23 10:50



Bookmark and Share


  SatansSon
denna var bra. missat förut.
2023-03-26

  Miley Cyrus Simp I
"fönstren stora som i en ölhall"

det gav många fina alliteration.

till ett gammalt tv-spel.

hör ingen prata om

de på den här sajten.

synd.

många som blir mobbade

blir gamers.

oavsett hur dåligt du mår

kan du hitta vänner i dataspel.

har visst 370 vänner på facebook.

knappt nån som säger nåt

som vithajar väntar de bara

på att hugga.

som mobbarna igen

men ännu värre.

förlåt om det inte verkar

som om det jag säger

har något med din text att göra.

jag kör medvetandeström.

så det här är min gåva till dig.

ibland blir det poetisk också.

om man klarar av att nå SOURCE.

känner inget speciellt inför idag.

dricker inte

festar inte

har 1 riktig vän

men bara för att jag inte är som andra

behöver det inte betyda

att de mår bättre än mig

jag har kvar min naivitet

alltså, jag gör poesi om

människor jag träffar

ibland riktigt abstrakt

så man inte vet vem det handlar om.

om det ens gör det.

eller som anais nin säger

"talent is a faucet

while it is open

you have to write"

jag tror på människor i alla fall.

godheten hos de.

så jag är väl också kristen.

på nåt sätt.

god natt <3
2022-12-31

  Niliboy
Kan drickas till ett glas mörkt öl!
2021-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Ohemulen VIP