Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kopparödlan

Mötte ormen

med kropp av koppar

som den mjukaste blixt

på bädden av fjolårslöv

 

och den låg stilla

och såg in i gräshavet

och evigheten

 

medan jag stod lika stilla

förundrad över mötet

med en annan form

av  livet




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-07-23 11:01



Bookmark and Share


  Minkki VIP
fint möte, ger känslan av att inte våga andas för att inte bryta stunden
2021-07-24

    Sefarge VIP
Ormet kryper inom oss alla
Men på olika sätt? Fint
utförd skrivelse om
Ormslået som kan
Bli över 30-år!
;)
2021-07-23

  Larz Gustafsson VIP
Den är INTE en orm utan en ödla.
2021-07-23

  lodjuret/seglare VIP
Kopparödlan i snåret klarar sig nog, men människan drunknar väl i knog, som ta sig över huvud i vatten, få in sina värmeslag även på natten, så därför hon te skogs sen drog...?
2021-07-23

  Kungskobran VIP
Dess fina vackra färg glimmar i det våta gräset.
Fint fångat
2021-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP