Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Starka Händer

Somliga verkar ej förstått
varför de har händer fått.
De vill bara se dem fina...
manikyr gör att de skina!
Händer som är silkeslena
dessa människor förena.
De som aldrig sträcker ut
en hand fast läget är akut.

Starka händer har jag fått.
Det är mycket de utstått.
De ser ut såsom en pina...
men de är dock ändå mina.
Jag försöker ha dem rena
men aldrig har de varit lena.
De jobbar hårt och resolut
ända fram till dagens slut.




Bunden vers av Camilla Heinonen VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-23 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP