Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Kopparödlan. Av Peter Olausson. Gossen som pendlar mellan sol o skugga, ljus o mörker, svart på vitt. Människan likt en segelbåt, får ofta namn av sig att vara 'en hon'...


Kommentar på en text (2188) ricktigt nytt




Kopparödlan i snåret klarar sig nog
men människan drunknar väl i knog
som ta sig över huvud i vatten
få in sina värmeslag även på natten
så därför hon te skogs sen drog...?




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2021-07-23 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP