Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Vattenlik. Av Vindelälva. Dä ä kul att såväl läs som skriv, i sådan skog vill en ju gärna andas o kliv... (Provar gärna att såväl läsa som skriv på dialekt)


Kommentar på en text (2189) en av dagens






Bokmärket som en smäck där sitter
bäst en här läser vart glitter
som ett mäktigt flöde i fall
likt skogsbesök bland bok o tall
en där som skogsduva bar väl gitter...?




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2021-07-23 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP