Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skogsguld


Bärnstensfärgad dyrbarhet
Gömd på myren där solen värma
Där guldet lyser så diskret
Och runtom myggen svärma

De förnämaste av bär
Med smak som tänder hjärtats brand
Ack så ljuvligt underbart
Med smak av vårt norrland




Bunden vers (Rim) av Bortom stigen VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-23 16:51



Bookmark and Share


    Solbelyst
Det borde vara dags snart, tänker jag.

Vilken härlig bild!

Knott å mygg å annat smått.
Värt att tåla för nåt gott :)
2022-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Bortom stigen
Bortom stigen VIP