Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vittra

Livet vittrar
som kyrkputs
av tid och tyngd och år.

Vår egen död bär vi djupt inom oss.
Som ett foster växer den sig tydligare
för varje dag
sparkar med allt kraftfullare lemmar.

Årens lågor slickar
tillvarons bål.
Tiden bränner oss till aska.
Sprider oss för våg och vind.

Tiden bränner
våra vittrande år
vinden vänder oss åter.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-07-23 18:35



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket snyggt infångat
2021-07-24

  Lustverket VIP
Fint om obeständighet. Mörker och ljus inflätade i varandra.
2021-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP