Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vit svan

Den vita svanen
tog sitt morgondopp
i Värmelns vita vatten
och för en kort sekund
delade vi den bilden
du blev min vita svan
ljussänd, durstämd
osårbar
så jämn och rak
ett vackert svar
självklart onåbar
men jag,
en fråga
tveksamt trevande
och fladdrande,
en låga
men jag brinner
om du tänder mig
så ska jag alltid
lysa dig
bevara dig så vit




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-24 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP