Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Förstockade klokuggla?

 

Stocka i älva

anslöt sig till de övriga

till slut var de en enda stor bröt

De svärjande stockarna

pucklade på varandra och röt

från himlen kom räddningen

Kalle flottare hoppade från stock till stock

och öppnade låset med sin stav

som vintertrötta kossor 

de förstockade släpptes fria

och strömmade med rusigt bröst

utför älva mot hav

 

ha en helt underbar dag




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-24 07:55



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:D
2023-04-22

  morgonstjärna VIP
önskar detsamma :)
2022-07-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP