Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den röd och vitrandiga bojen


En livboj
som slitit sig

Guppar iväg
över krusad yta

Kanske illa
fastsatt

Med sliten
livlina

Redan från start

Borde varit
väl surrad i land

Utifall
något oförutsett
skulle hända

En räddare i nöden
på rymmen från land

Den röd och vitrandiga
bojen





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-24 10:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
De brukar kallas "frälsarkransar".
Frälsningen handlar ju om räddning.

2021-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP