Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julifundra 10

 

 

Andas in doften

av kärlek röda rosor

i en stor bukett

glömmer taggen i hjärtat

gläds så länge det varar

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-24 13:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Törnet med rosorna.
Alltid.
Som Angelic Upstarts nämner om i sin fina sång "England".
2021-07-25

  lodjuret/seglare VIP
Bokmärker förstås som god sed, texten är läst ikväll med, ibland vill en själ bara kroppen bada, stundom flyttar någon till Nevada, men att stanna och sväras kan ju en ed...
2021-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP