Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oroande framtids aspekter


Den sällsynta Bankborren
"Erectus Moneypenny"

i sin orange-svarta skepnad
Hotas av total utrotning.

Sedan Cyber-rymden med
kryptovaluta börjat ta över

Mer och mer från Bankernas
utförda Kontant utbetalningar
Runt omkring hela jordklotet.





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-25 01:55



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
"Bankborren" - det var kul! Kryptovalutan är knepig. Drar hiskeligt med el.
2021-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP