Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OLIKA


Jag minns inte allt
Jag minns inte allt som
du påstår
För att du ville bråka och ljuga
och förvirra och såra och
söndra och kväva och
trampa på
Jag minns allt
Jag minns allt som
jag påstår
För jag ville inte bråka och ljuga
och förvirra och såra och
söndra och kväva och
låta mig
trampas på




Fri vers av Maria Gripenhoftner
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-24 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Gripenhoftner