Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fortsättning trots allt…


Minns att någon
gav mig en bön
till tröst

I en tid långt ifrån nu

Då framtiden
syntes mig onåbar

Och alla frågor
verkade sakna svar

Men dagarna dom kom
och gick ändå

Och livet växte åter till

Trots att jag en gång
trodde det var slut
och utan hopp

Så står jag här idag
och blickar ut

Över sådant
som blev till en ny början

Och inte alls till något slut




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-24 16:58



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Hoppfullt
rytmiskt
skrivet!
;)
2021-07-25

    Lena Staaf VIP
En dikt som signalerar en förundran över att livet fick fortsätta trots allt.
2021-07-24

  Larz Gustafsson VIP
Kan bönen ha spelat in där...?
2021-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP