Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Helt otroligt klokuggla <3

 

aldrig haft så många pollinatörer 

det surrar överallt humlor bin getingar

alla blommor jag planterat

om du undrar över koltrastungarna 

så arbetar paret träget med fylla deras gap

ibland måste jag ducka 

eller vända mig bort för inte genera dem

mina mungipor tejpade vid öronen

det är både rörande berikande

glädjande höra sången

och hur väl de kompar varandra

Grannen inbillade sig han sjöng

för få tag i en hona 

de är smarta flyger bort med skal och bajs

för lura predatorerna

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2021-07-24 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP