Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RÖSTER FRÅN BARRIKADEN XIV

Liksom kyrkorna gapar tomma
inför präster tal i väntan på han
som aldrig kommer,
har folk tröttnat på politikers val-
propagandistiska vallöften om
sådant som aldrig praktiseras.

~




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2021-07-24 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP