Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I samma rum

 

Bestämd är tonen

som viskar i mitt öra

starka är färgerna

som himlen målar.

 

Du är mig nära

ditt hjärta slår mig lugn

vi behöver inte söka

vi finns i samma rum.

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2021-07-24 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP