Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lyrisk ådra

 

Den celebra gästen i mitt äppelträd

koloratursångaren med bravur

koltrasten får med åren

variationer i sitt register

inte ens Caruso kunde håva in sådana ovationer

som koltrasten gör

sjunger operett helt på gehör

ibland kommer toner från harpa

och blåsinstrument

Toner att njuta en sommarkväll

liksom det stilla sommarregnet

får sången trädgården att blomma

 

tack för idag älskade uggla<3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2021-07-24 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP