Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koltrastens sång


Snart lägger sig kvällen
så vilsamt till ro

I milda solnedgångens bo

Och lyssnar till koltrasten
ännu en gång

Som sjunger sin
längtans sång

Innan skymningstimmens slag

I väntan på en annan dag




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-24 20:02



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Koltrastens kvällssång är riktigt ljuvlig
2021-07-25

  Larz Gustafsson VIP
Härligt att få avrunda på det sättet.
2021-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP