Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

huggtänderna fram

Det finns många som anser att Mr Grey och 50 nyanser är bland det sexigaste och coolaste som finns. Jag personligen har aldrig tilltalats av honom eller 50 nyanser. Jag tycker det är för tråkigt och själen saknas. Tyvärr har jag en viss förkärlek för vår vän Silfverbielke. Det är magiskt att en sådan karaktär ens klarat sig igenom vårt pk-filter. Det i sig bör betraktas som en bedrift i ängslighetens tidsea. Jag tycker att man bör nämna Simina Ahrnstedt, preis som corssfire abult är ett snäpp bättre än vår mr 50.

Men förmin del krävs det något annat. Jag ä svårt förtjust i true blood och i twilighit. För min del kan jag tycka att vampyrerna Eric och Pam i True blood slår det mesta. Och Edward i Twilight har det där djuriska och primitiva som 50 nyanser inte ens kan stava till. Mr grey är för platt och saknar den där hungern som Edward har, eller Eric i Trueblods besatthet i att tjäna sina egna intressen. Sadismen i Silfverbielke saknar motstycke. Just nu har jag helt gått mig förlorad i Twilight igen och gissa om det kittlar mina sinnen. Huggtänderna fram.




Övriga genrer (Kåseri) av PPQ
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-24 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ