Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig

Aldrig
Spy upp blommor
Fattade det i sängen
Medicin du vet
Sorgens blad i armen
Hjärtats feber härska
Kärlek i februarikriget
Utan kostnadens lapp
Unga krya kroppar
Som håller om varandra
Folk som inte hör
Plågade händer
Kalla inuti fickan
En röd drake i armen
Ärren är av skattens volter
Sylvass tråd inombords
Knäpptes och köttet föll
På gränsen så himla fort
Att tänka sin blod
Älska sin egna jord
Knäna mot hårt golv
Kramper ilningar kalla
Håll mig hårt där nu
För kära du snälla
Jag läker snabbt o
Svälter mig smal
Vid lejonporten
Där skiljs vi åt
Sitter ensam
Men aldrig sagt nåt
Jag känner mig inte
Ensam eller lämnad


Så du är den du är
Så du är den du är
Älska den du är
Inget kan tränga igenom




Fri vers av Charles Abrams
Läst 76 gånger
Publicerad 2021-07-24 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams