Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en och annan som heter Stig. Stig-Björn exempelvis, istället för Styr-Björn, Lars-Erik, Sven-Erik eller Erika-Lisa, Rita-Lina, Greta-Lena och så vidare eller bara Otto Karl Gunnar med mittbena...


Ingen förstår mig - rick




Någon är det som försmår mig
inga är de som förstår dig
tänka sig bara om någon gjorde
just så där som de väl borde
vem är det som förebrår Stig?




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-25 03:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP