Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hörde målprat på stan...

- När det talas om målet Bo...
Vet du, hur man bäst får till det? - Jo!
För vid måldags du...
Gäller bara ett ju...
Det alla vill ha är sin: Matro!







Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-25 05:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt