Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Trygghet, spänning, passion eller något nytt

Livet leker med ett hjärta som blöder,
leker tafatt, springer skrattande förbi

Handen greppar efter trygghet, känseln domnar
Vulgära ord ger elektrisk spänning, rösten tystnar
Hjärtat minns doften av passion, rädslan tar över
Nyfikna tankar söker något nytt, avstånd avskräcker

Livet leker med ett hjärta som blöder,
leker tafatt, springer skrattande förbi

Trygghet ger närhet , stillar ett fysiskt begär
Spänning ger en extra dimension, kittlar sinnen
Passion ger kropp och själen frid, skönkänsla
Nytt väcker otänkta tankar till liv, skapar stämning


Livet leker med ett hjärta

som

blöder




Fri vers av Io
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-25 08:19



Bookmark and Share


  PPQ
underbar text
2021-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Io
Io