Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mognadens vågspel

Jag vet vart jag har varit på alla livsresor. Ytterst medveten om olika resors pris. Hur jag kom dit är både en yttre och inre förflyttning. Hur allt var där,  kan mätas genom lek och allvar. Vardagar fyllda av innerlig leklust och lyckosamt allvar har blandats med så kallat elände. Så har jag mognat genom livets vågrörelser och jag är ännu inte helt fullmogen, så reser tankarna en tidig sommarmorgon.Jag är här men innan dess var jag där. När jag var där lärde jag mig en läxa och växte i vishet. Då, nu och sen ska samla sig som minnen. Att vara här denna sommarmorgon känns som en famn, jag tänker vila i den.




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-07-25 08:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag kan identifiera mig med detta.
Fin beskrivning!

Vila i fadersfamnen, pärlan.
2021-07-25

    ej medlem längre
En fin morgonmeditation!
2021-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP