Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Budskapet i gryningen

Någon andades på nattens rutor av glas

 

och när morgonen kom

stod fönstren klara för att skriva

"Jag älskar dig"

 

med toppen av fingret

över fuktens spegel

 

av mörkret

och stjärnorna




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-25 09:29



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten VIP
Eller

En korp knackar på rutan, telegraferar meddelandet :-)
2021-09-15

  Bengt H VIP
Ja, tänk vilka potentialer vi har!
2021-07-28

    ej medlem längre
Mycket fin! Nattens slöja dröjer sig kvar över en morgon full av möjligheter.
2021-07-28

  Lottie Ålhed VIP
Vackert diktat!
2021-07-25

  Rafmagn VIP
Väldigt vacker och tankeväckande text!
2021-07-25

  Kajan VIP
Stämningsfull. Möjligheterna som stunden bär efterlämnar den hos mig, och en ödmjukhet inför mysteriet.
2021-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP