Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Uppfarten klokuggla

 

oavsett vägen ligger mörk

ser jag ditt ljus ändå

oavsett andra försöker släcka det

så vet jag våra ljus lyser vägen hem

godmorgonkram




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2021-07-25 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP