Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Bäste herr Vägvisare


Av iver korsar du mark
som inte får beträdas
de skolade respekterar andra
ingen gör det trots Cerberus skäller
det är då vi ror oss
osynliga hemåt

kanhända vi sovit
i skymningslandet
det gjorde oss inte rika på guld
men anden växte
tills sömmarna sprängdes
då förmår liksom Jesus sade på korset
"förlåt dem Fader, de förstår icke
vad de göra"

om du finns där Gud




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2021-07-25 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP