Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ånger



Ditt beteende får mig att tvivla
om det är rätt
att bli aggresiv
när situationen är  så infekterad
och uppträdandet småsint
Varför dra allt till sin spets
när du kanske mår dåligt
behöver stöd
samt be om ursäkt
för det lidande som åsamkats




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2021-07-25 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP