Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto...fotot 2014 från Hjulebergs slott


stam intill stam

 

står träden uppradade

som plockepinn

tills de faller på knä bland de andra

där i döda trädens skog

har källorna tystnat

alla minnen lever dock kvar

spegelbilden bland kärrträdens blomster

sjunger om träden som varje vår

flockades av blommande sky

och trollsländornas aluminiumvingar

svirrade runt lövade grenar

sälgen bosatte sig nära sumpmarken

där den speglade sig

i vårens glas

 

alla vi delar av ett kretslopp

vi dör och dör, återföds gnolande




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2021-07-25 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP