Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Nedtecknat av Nebamoa. VII


Jag lär ut att centrum saknas och inga utvägar finns

Min förvirring blir inte mindre om den delas av andra
men varianter av deras förändrar min, i samspel
Visst kan vår vilsenhet bli till en mötesplats
Och religioner skördar jag som labyrint




Fri vers av Horace
Läst 98 gånger
Publicerad 2021-07-25 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace