Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svalka ner sig...

Jag älskar solen och solsken
men efter en dag i solen på hemvägen
blev jag omsvärmad, håret blev ett stort burr
fullt av krull i krull, tur att jag i min kjol höll...

Det var kvällsbrisen jag mötte som på mig stötte,
jag som innan var den lite trötte, fick nu fart,
när vinden klappa mig på kinden så rart...

Ja, att just nu få en sval kontakt
det var ju helt underbart...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-25 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt