Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SAMHÄLLET FÅR DEN BROTTSLIGHET DET FÖRTJÄNAR XVI

Att använda sig av avskedade
och pensionerade poliser,
kommunpolitiker och andra
betydande tjänstemän i högre
befattning som kan dela med
sig av sina kunskaper om hur
de arbetar underlättar betyd-
ligt de yrkeskriminellas verk-
samhet där var och en har en
hållhake på varandra som i
nödfall används i utpressnings-
syfte få sin vilja igenom när
mutor inte biter som sällan
får det straff de förtjänar.

~




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 225 gånger
Publicerad 2021-07-25 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP