Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vad säger skriften?


Barngravarna i Kanada?

Ursprungbefolkningens barn

skulle skolas å assimileras

skulle de inte vara indianer

längre..?

Det började redan på 1800-talet

katolska kyrkan gick i bräschen 

sen har man funnit flera hundra

barngravar, vid vissa kyrkor!

Hur är detta möjligt?

Något vettigt svar har ännu inte

kommit!

Var är Jesu kärlek!?




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 295 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-07-25 22:42



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Fy och åter fy, sista raden, Var är Jesu kärlek!? Kan man fråga sig.
2021-08-02

  Kajan VIP
En klocka av igenkänning ringer vid orden ”Ursprungsbefolknings barn skulle skolas och assimileras…”, det är direkt jämförbart med vad vi i Sverige gjorde mot Samerna för inte så länge sedan.
2021-07-30

  Bibbi VIP
Svårt att förstå.
2021-07-27

    Lena Staaf VIP
Fruktansvärda övergrepp har gjorts mot ursprungsbefolkningen och diskriminering sker fortfarande runt om i världen, även här i Sverige.
2021-07-26

  Fjellhuldra VIP
Vilken grymhet oskyldiga barn
som aldrig fick uppleva kärleksfulla livet.
2021-07-26

  Marita Ohlquist VIP
Ryser när jag tänker på dessa vidriga handlingar!
Hur ond kan en människa bli?
2021-07-26

  Sparvögat VIP
Ja den frågan kan man ställa sig i all ondska, vad vilar i vissa människors inre som får dem att göra så hemska saker…
2021-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy