Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heureka


-”Jag har funnit det!”
lär någon ha sagt
Som om han det
en gång förlagt

Förpassat till nån
minnesvrå
Där sådant samlats
som han sparat på

Visst kan väl också vi
om än inte lika
vetenskapligt lagda
som denne man

Utropa Heureka!
lite nu och då

När vi funnit svaret
på något vi länge
gått och grunnat på




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-26 07:43



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Arkimedes kunde sin sak
i hans sällskap blir man spak
2021-07-26

    Lena Staaf VIP
Det är ett härligt ord som överlevt och visat sig vara användbart.
2021-07-26

  alicja lappalainen VIP
minnet är som ett bibliotek, man skall bara kunna läsa.
2021-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP