Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En högre standard - Tanka

 

Lovar inte guld

ej heller gröna skogar

däremot tillit

dock denna gratisprodukt

kan vara ovärderlig




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-07-26 09:26



Bookmark and Share


  Niliboy
Huvudsaken man har Jesus å han skapar ju tillit! Det är ju så gott!
2021-07-27

  Bengt H VIP
Gillar vändningen
2021-07-27

    Lena Staaf VIP
Utan tillit faller allt i spillror.
2021-07-26

  Öknens Ros VIP
Den finaste gåvan att ge någon.
2021-07-26

  överlevaren VIP
Tillit tryggar och ger förtroende som skapar stabilitet.
2021-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP