Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din väg i mig

Sensommarnatt.
En vitklädd kvinna
kastar sitt nät över himlen
fiskar bleka stjärnor
och nattens djupa klanger.
Hennes syster samlar stjärnljus i en korg
som glöder stilla av sin kosmiska skörd.

Din väg i mig
är ljuvt ljus och smälta
är hjärtats smärta och mörker
och allt däremellan.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-07-26 09:31



Bookmark and Share


  Burn

Sista versen - så fin!

2021-08-06

  Kungskobran VIP
Gillar mycket, men uppfattar de som två olika dikter som står för sig själva.
2021-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP