Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto:AndLou


En sommarnatt!

 

Ett glas med rödvin när det skymmer
och just då musiken hörs från ön
se en solnedgång så oförglömligt vacker
när solens strålar blänker över sjön

man kan se skenet ifrån eldarna
där som nu båtarna lagt till
det är en sommarnatt så ljuvlig
där man i stunden bara njuta vill

hör nu hur gitarrerna klingar vackert
där på varje sommarstrand
ja för det sjungs om öppna landskap
och att nån gick där hand i hand

ja det är en tropisk sommarnatt
så underbart ljuvlig i sitt slag
men vi måste alla njuta där i stunden
när snart natt byts ut mot dag

för varje sommar är förgänglig
men ack så underbar den är
vi ska länge gömma den i hjärtat
så vi säger tack för att du var här

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-07-26 10:14



Bookmark and Share


  Poesia VIP
Skimrande sommarskönt skaldat. Varm applåd.

Ja, sommarminnen är en skatt att ta fram och njuta av i höststormarna! Och att komma ihåg att fler somrar följer. Tack och lov!
2021-07-27

  Ezmeralda VIP
Underbart skaldat!
Sommarens avsked som kommer snart.
Så får vi minnas det som var bäst.

2021-07-27

  Kungskobran VIP
Fint om sommaren som snart flyr sin väg.
2021-07-26

  Öknens Ros VIP
Fint om sommaren som snart sjunger på sista versen.
2021-07-26

  Sparvögat VIP
Underbara ord till sommarens flyende fägring…
2021-07-26
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP