Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Morgonrodnaden

 


Vikten av stunden i en vrå för sig själv vaknade med morgonrodnaden. Den milda vinden över bara ben och en koltrasts läten likt en välkommen gåva. Hon tog emot den och sig själv. Sen rörde hon sig mot frukostens dofter. En ny dag är redo att sätta spår. Så även hon, dit hon går.


 


 


 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-07-26 10:26



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Såvackra rader. Jättefin dikt

2021-07-28

  Sparvögat VIP
Morgonens toner välkomnar den nya dagen…
Fina ord
2021-07-26

    Lena Staaf VIP
En välsignad morgon att bära med sig resten av dagen.
2021-07-26

  Marita Ohlquist VIP
En fin text om den nya dagens morgon.
2021-07-26

  Larz Gustafsson VIP
Trevlig bild!
2021-07-26

  Larz Gustafsson VIP
Intensivt livsnjutande.
Det är vad sommaren är till för.

2021-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP