Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I klimat och miljö frågaN, eller hur jag försöker på mitt eget sätt i nödsituation.


Hushållningen är också vettigt

 Watch | Facebook

 

 World's Food Supplies In Jeopardy Amid Climate Disasters  | ZeroHedge

 

Jag avbryter poeter.se-sidan på grund av de saker som behövs för att göra hushållssysslor, innan hösten och vintern kommer.

Du kan inte äta konserverade ord, men en konserverad grönsak eller sylt ja. ni som är bra på att skriva om Skandinavien kära alla, var snäll och delta i allvarliga debatter om: nödsituationen med artiklar.

Gör din familjeterapi på ett roligt sätt och samla allt som kan ätas från skogar och buskar, uppskatta att Sverige inte hade olyckan över vatten som andra länder, men försumma inte att importen kom precis där olyckan var.

och försumma inte tanken som 500 svenska vatten dammar, kan alltid saboteras av regn eller fiendernas syndiga hand insistera hos Länsstyrelser göra sin plikt  och ha översyn !

Vill du delta och debattera?

Skicka gärna ett mejl till debatt@aftonbladet.se.

Aftonbladet inleder idag en debatt om "Emergency" -serien, där den under 14 dagar kommer att publicera minst en artikel om dagen för klimat och miljö och prioritera låntagare som är särskilt bekanta eller drabbade av krisen.

 

 klimat och miljö. https://www.aftonbladet.se/debatt/a/QxWQQP/i-dag-inleds-debattserien-nodlage

 




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-26 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP