Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett


Bli
den man är
Vara
bara vara
en
Ett




Fri vers av Flying Anna VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-26 10:43



Bookmark and Share


  Anya VIP
Mycket psykologi i denna kärnfulla dikt. Den tar jag med mig i dagen.
2021-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP