Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen om bilen




Jag ger den allt jag kan och har
i brist på nånting
jag inte vet
vad det är
men kan gråta av.

Jag polerar den
med salta tårar.

Speglar mig.

Kör iväg.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-26 11:30



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Och kör om.
2021-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP