Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PÄRLOR

Jag räknar mina pärlor,

de som öppnat var por.

Glimmar som kristaller

var gång de nedåt faller.

Glansiga små droppar,

vars flöde aldrig stoppar.

Strålar som en diamant,

och aromen är charmant!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-26 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP