Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gladiator!

 

Gladiator!

En gladiator!

Är inte jag längre

 

Gladiator!

En gladiator!

Tänker jag inte vara längre

 

Aldrig mer kämpa för min frihet

Aldrig mer kämpa för mina drömmar

Aldrig mer kämpa för någon annans skull

 

Aldrig mer tänka på familj och relationer

Aldrig mer tänka på broderskapet

Aldrig mer tänka på kärlek som vinnare

 

En gladiator!

Är den man som har ett hemland

Är den man som har familj, vänner och sällskap

 

En gladiator!

Lever inte sitt liv som en flykting

Och vill bara ha sin bestulna identitet tillbaka

 

En gladiator var jag någon gång i tiden

Hade ett liv

Hade heder

 

Till dig som tycker synd om flyktingarna!

Till dig som dumper direkt flyktingarna i soptunnorna!

 Du är inte en gladiator!

 

Nu lever jag som en hederlös flykting!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2021-07-26 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP