Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julifundra 15

 

 

Hon speglar egot

på bloggen varje dag är

en endorfinkick

han skriver sina texter

lever för applåderna




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-26 14:51



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Det verkar som om de vore lyckliga, i alla fall! Alltid läsvärd är du.
2021-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP