Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodmåne över Söder

 

 

Blodmånen vacker

att skåda effekten av

en stor eldsvåda

klimatet i all ära

njuter av en apelsin

 

från ett fjärran land

där flyktingar står i kö

och längtar efter

ett civiliserat land

där skogen ej står i brand

 

blodsmak i munnen

saften rinner till månen

försvinner bakom

molnen kameran fångar

ögonblicksbilden...för sent

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-26 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP