Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En svår tid som aldrig vill ta slut, "-Om hon inte gillar det kan hon ju flytta" sedan ett "-Men hon har ju kontrakt på lägenheten" visserligen ett "-Vi slutar inte förrän hon är avliden" När det är över, väntar lönen.


Den kommer väl den 25:e?

Vet ni, jag är så trött på att lyssna till grannens
"-Jag ska döda henne" hur ofta har detta hänt?

Är lite osäker på om det är en man eller en kvinna med en sån där mörkare röst, en sån som där hatet bara väller ut från. Är det mig denne menar? Eller är det bara ett uttryck som det, kör med för att markera sitt revir här i de kriminellas övervakning.

Höjde ljudet på tv:n,
tänkte det kunde spara liv ifall ingen i min närhet lyssnar hit.

Men sen stängde jag av och då:

"-Jag är läkare"

Är du utbildad?

"-Nej, jag kan allt självmant."

Hon är lokalvårdare.

Ni skulle ju hjälpa till och städa.

"-Det sa ni inget om."

___

Nu tror jag att jag vet vilka de är, tänker jag.

Ett gäng med efterblivna personer och de finns
inom sjukvården, som har en läkare, jag träffat.

Kvinnan som städade toaletten, är det samma?

Lokalvårdaren som säger: "-Jag ska döda henne"
gäller det mig och använder de sig av dödshjälp?

Tänker att
jag inte vill dö inte nu inte här sen kanske av åldern.

Så hur gick det med tvättmaskinen, vågade inte fråga.

Av förståeliga själars tid går jag inte en trappa upp. dit

Men det skulle kännas bra om
de ändå fick min tvättmaskin..

Och när värden kommer ska jag be honom eftersom...
"-Jag vågar inte fråga för det pågår skumma saker där"
så ska jag säga om dessa åren mellan 2015 och tills nu.

Det är antecknat här i mina texter.

Deras övervakning och att jag ska få fängelse är hot mot mig kanske bara för att jag inte ska lägga mig i att hon ligger bakom det där hon erkände när hon var jag.

Gud,
kan det vara en kvinna,
jag menar "hon var jag" och jag är kvinna.

Eller är de från rättspsyket?

Som tappat bort sina egna och nu hittat mig?

Människohandel, de triggar folk för att skapa efterfrågan för deras övervakningstjänster och

Gud, hör du mig fast jag viskar?

Kan du känna mina tankar eller läsa mina känslor?

En sak vet jag min tvättmaskin skulle fara illa i detta.

Den kommer forslas bort och bli till minne hos mig.

Tack för allt fint du gjort för mig, älskar dig!







Konstig text?















Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-26 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP