Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egenkomponerad...tunn spröd inbakad med tomatsås, lök, färska champinjoner, räkor och extra mozzarella...och mjölksyrad vitkålssallad med nymalen svartpeppar


Magen kurrar...sen middagsbagatell

 

 

Pizzan för dagen

ställer till det för magen

imorgon sallad




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-26 17:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nu har du missuppfattat detta...Salladen äter man TILL pizzan.
2021-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP