Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En face i natten



Ditt ansikte ett tyst hav
med böljande hud
len som en varm bris
kobbar, skär och din mun
Marianergraven.

Rösten din röst
som om natten snarkar
bullrar
frustar
likt ett instängt och mycket ensamt
monster.

Helvete älskling
jag har bett dig tusen gånger
att sluta äta kätting
om kvällarna.

Fy fan
så vacker du är !

Jag hatar dig.

Jag älskar dig.

Jag har äntligen slutat fundera
på vad jag ska göra med dig.

Du känner det.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-26 18:22



Bookmark and Share


  Minkki VIP
:)
2021-07-31

  kerstin skriver VIP
Snyggt <3
2021-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP