Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ännu

 

 

 

som i dressyr

utan tak

 

droppande

tidspår

och lukten av stall

 

är sommar 

väntan i tankar

 

rörelse

och långsam kvällning

 

i språnget

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-26 20:31



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Piaff.
2021-07-27
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP